Filmweb
 
Bygdekinoen
Begnadalen
 

Velg kino Gå til min kino Om bygdekinoen Intern pålogging
Begnadalen Samfunnshus

 
Bygdekinoen
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 2D
Trailer   Stor  

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
  Filmfakta
Premiere: 18.05.2011
Originaltittel: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 2D
Genre: Action / Eventyr / Fantasy
Regi: Rob Marshall
Skuespillere: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane, Geoffrey Rush, Judi Dench, Stephen Graham, Gemma WardÓscar Jaenada, Richard Griffiths, Keith Richards.
Nasjonalitet: USA
Språk: Engelsk
Lengde: 2 t. 16 min.
Sensur: 11 år

 


Produsert av Jerry Bruckheimer og regissert av Rob Marshall, fanger "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" alt av spillegleden, eventyret og humoren som skapte disse suksessfilmene, og denne gang i Disney Digital 3DT på utvalgte kinoer.

Johnny Depp vender tilbake i sin ikoniske rolle som Kaptein Jack Sparrow i en handlingsmettet beretning om sannhet, forræderi, begynnelse og slutt. Da Jack støter på en kvinne fra sin fortid (Penelope Cruz), er han ikke sikker på om det er kjærlighet, eller om hun er en hensynsløs bedragerinne som utnytter ham for å finne den sagnomsuste Ungdomskilden. Hun tvinger ham ombord på Queen Anne's Revenge, skipet til den formidable piraten Svartskjegg (Ian McShane), så Jack befinner seg plutselig midt i et uventet eventyr der han ikke vet hvem han skal frykte mest: Piraten Svartskjegg eller kvinnen fra hans fortid.

Den internasjonale rollebesetningen inkluderer Pirates-veteraner som Geoffrey Rush som den hevngjerrige Kaptein Hector Barbossa, og Kevin R. McNally som Kaptein Jacks gamle kamerat Joshamee Gibbs, samt Sam Claflin som en kompromissløs misjonær og Astrid Berges-Frisbey som en gåtefull havfrue.


Utskriftsvennlig versjon