Filmweb
 
Bygdekinoen
Kirkenær
 

Velg kino Gå til min kino Om bygdekinoen Intern pålogging
Grue kino

 
Bygdekinoen
Hotell Transylvania 2 (2D, norsk tale)
Trailer   Stor  

Hotell Transylvania 2
  Filmfakta
Premiere: 30.10.2015
Originaltittel: Hotel Transylvania 2
Genre: Animasjon / Komedie / Familiefilm / Barnefilm
Regi: Genndy Tartakovsky
Skuespillere: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade, Keegan-Michael Key, Mel Brooks
Nasjonalitet: USA
Språk: engelsk
Lengde: 1 t. 29 min.
Sensur: 6 år
Begrunnelse: Kortvarige nifse elementer og enkelte mørke scener gjør at filmen får 6-årsgrense.

 


Oppfølgeren til animasjonsfilmen Hotell Transylvania. Denne gangen må Dracula blant annet håndtere et besøk fra sin gretne far.

Drac og gjengen er tilbake på helt nye monstereventyr i Sony Pictures' "Hotell Transylvania 2"! Alt ser ut til å gå strykende på Hotell Transylvania. Dracula har omsider løsnet på sine strenge "kun monstre"-regler, og har nå åpnet dørene for vanlige mennesker også. Men bak stengte kister er Drac bekymret for sitt nusselige barnebarn, Dennis, som er halvt menneske og halvt vampyr. Dennis viser nemlig foreløpig ingen tegn til å være en vampyr. Så mens Mavis har hendende fulle med et gigantisk kultursjokk når hun er på besøk hos sine menneskesvigerforeldre sammen med Johnny, samler Drac sammen kompisene sine Frank, Murray og Griffin for å gi Dennis en ekte monstertreningskurs. Men de vet ikke at Dracs gretne og ekstremt gammeldagse far, Vlad, er på vei til hotellet for å besøke familien. Når Vlad finner ut at hans barnebarn ikke er fullblods - og at mennesker nå er velkomne på Hotell Transylvania - så er det duket for bråk av monstrøse dimensjoner.

Utskriftsvennlig versjon