Bygdekinoen Leinesfjord
- Steigen Kultursal


Filmprogrammet

Programmet er publisert til og med 25.09.2018.

Tirsdag 28.08.2018
alt tekst
Kl 17:00, De utrolige 2 2D Norsk ta...
Aldersgrense: 6 år
I "De Utrolige 2" blir Helen oppfordret til å lede en kampanje for å bringe Superheltene tilbake, mens Bob navigerer det daglige heroiske og "normale" hverdagslivet hjemme med Voletta, Dash og baby Jack-Jack - hvis superkrefter er i ferd med å bli oppdaget.
Omtale     Trailer


alt tekst
Kl 20:00, Mamma Mia! Here We Go Aga...
Aldersgrense: Alle
Tidenes herligste filmopplevelse er tilbake! Endelig er oppfølgeren til kinosuksessen, Mamma Mia, her. Ti år etter handlingen i den første filmen, venter Sophie og Sky barn. Sophie har tatt over driften av Donnas villa på den greske øya Kalokairi. Mens hun går svanger ønsker hun å få vite mer om morens fortid og hvordan hun møtte Sophies tre fedre. I tillegg banker en ny gjest på døra; Sophies bestemor, som hun aldri har møtt før. Det er duket for nye morsomme forviklinger og en lang rekke av fengende ABBA-låter i denne gledesspredende musikalfilmen. Gled deg til et gjensyn med castet fra den første filmen og en rekke nye bekjentskaper i sommerens store kinofest.
Omtale     Trailer


Tirsdag 25.09.2018
alt tekst
Kl 18:00, Månelyst i Flåklypa
Aldersgrense:
Solan og Ludvig-triologien avsluttes med en spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder.
Omtale     Trailer


alt tekst
Kl 20:00, Skjelvet
Aldersgrense: 15 år
I 1904 ble Oslo rammet av et jordskjelv med styrke 5,4 på Richters skala. Skjelvet førte til betydelige ødeleggelser. Men heldigvis, ingen menneskeliv gikk tapt. Geologiske undersøkelser viser at faren for et nytt og større jordskjelv kan være reel. Nesten ukentlig registreres det bevegelser i og rundt Oslo. Hva vil skje dersom et langt større jordskjelv treffer hovedstaden?
Omtale     Trailer