Bygdekinoen Ålen
- Hovet, Ålen


Filmprogrammet

Programmet er publisert til og med 15.12.2019.

Søndag 17.11.2019
alt tekst
Kl 18:00, Snekker Andersen og Julen...
Aldersgrense: Alle
Dette er historien om ei lita bygd. Den var omtrent som andre bygder selv om den lå ganske for seg selv oppi åsen. Folka som bodde i bygda var omtrent som andre folk... Noen var store og noen var små, noen mente ditt og noen mente datt. Stort sett som bygder flest, men når det gjaldt en ting, var de helt like alle sammen... De var så fæle til å glømme. Og de glømte de merkeligste ting, alle på en gang! Nå er de på vei til å glømme det viktigste av alt...nemlig jula! En ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen, en av våre mest kjente og kjære forfattere. Snekker Andersen og Julenissen er tilbake og denne gangen må de hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent.
Omtale     Trailer


alt tekst
Kl 20:00, Last Christmas
Aldersgrense: Alle
Romantisk komedie ledsaget av et herlig soundtrack med sangene til George Michael og Wham. Kate (Emilia Clarke) er notorisk flink til å alltid ta de gale valgene. Bunnpunktet kommer når hun må ta en jobb som alv i en julebutikk. Men der møter hun og forelsker seg i Tom, og lykken ser endelig ut til å snu. Han lærer henne å sette pris på julen på en helt ny måte, men forviklingene har såvidt begynt. Se opp, Love Actually - en ny julefilmklassiker er på vei!
Omtale     Trailer


Søndag 01.12.2019
alt tekst
Kl 18:00, Sauen Shaun filmen: Farma...
Aldersgrense: 6 år
Når et romvesen med fantastiske krefter krasjer i nærheten av Mossy Bottom Farm, prøver sauen Shaun å redde dette utenomjordiske vesenet før en farlig organisasjon kan fange henne.
Omtale     Trailer


alt tekst
Kl 20:00, Midway
Aldersgrense: 12 år
Stjernespekket action med Woody Harrelson, Patrick Wilson, Luke Evans, Ed Skrein, Alexander Ludwig, Dennis Quaid, Aaron Eckhart og Mandy Moore. THE COURAGE OF A FEW MEN, CHANGED THE FATE OF THE WORLD. COURAGE MAKES HISTORY!
Omtale     Trailer


Søndag 15.12.2019
alt tekst
Kl 18:00, Frost 2 2D Norsk tale Nor...
Aldersgrense: 6 år
Hvorfor ble Elsa født med magiske krefter? Sannheten kommer for en dag og truer hennes rike. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven, legger hun ut på en farlig, men bemerkelsesverdig reise.
Omtale     Trailer