Bygdekinoen Langevåg
- Friheim


Filmprogrammet

Programmet er publisert til og med 06.02.2019.

Onsdag 23.01.2019
alt tekst
Kl 18:00, Dragetreneren 3 Norsk tal...
Aldersgrense: 6 år
Hikken er blitt sjef for stammen, og har fullført drømmen om å lage et samfunn der drager og mennesker lever sammen side om side. Men når en skummel troféjeger truer landsbyen, på jakt etter Tannlaus, tar Hikken med seg alle de andre på en reise for å finne et nytt hjem - og for å finne ut om den hemmelige drageverdenen faren hans fortalte om virkelig eksisterer. "Dragetreneren 3 byr på et imponerende og vemodig farvel til dragene." - Dagsavisen
Omtale     Trailer


alt tekst
Kl 20:00, Psychobitch
Aldersgrense: 12 år
«Den er uredd» Terningkast 5 - VG «Velspilt og morsom» Terningkast 5 - Aftenposten «Realistisk, rett på sak» Terningkast 5 - Dagbladet «Praktfull norsk ungdomsfilm» Terningkast 6 - Barnevakten.no «Her har de truffet blink. «En knallstart på det norske filmåret.» Terningkast 5 - God morgen Norge «Anbefales til den tidlige tenåringen – og kan også være lærerik for foreldre.» Terningkast 5 - Hamar Arbeiderblad Romantisk, morsom, aktuell og dypt gripende. Terningkast 5 - P6 Rock Hvis du spør Frida har hun valgt rollen som klassens outsider selv. De andre på skolen er uansett enige i at hun er totalt annerledes. Marius går i samme klasse og gjør stort sett alt han kan for å fremstå som en suksess. Når de to blir plassert sammen på gruppearbeid ser Marius det som nok en mulighet til å vise seg frem for de andre. Men Frida har ingen intensjoner om å bli hjulpet eller fikset av klassens perfekte gutt.
Omtale     Trailer


Onsdag 06.02.2019
alt tekst
Kl 20:00, Green Book
Aldersgrense: 9 år
En italiensk-amerikansk dørvakt får jobb som sjåfør for en afro-amerikansk klassisk pianist og sammen drar de på turné gjennom sørstatene i Amerika.
Omtale     Trailer