Bygdekinoen Kirkenær
- Grue kino


Filmprogrammet

Programmet er publisert til og med 25.03.2018.

Fredag 23.02.2018
alt tekst
Kl 14:00, Coco 2D (norske stemmer)
Aldersgrense: 6 år
Til tross for at familien gjennom generasjoner har hatt et gammelt forbud mot musikk, drømmer Miguel om å bli en dyktig musiker akkurat som sitt idol, Ernesto de la Cruz.
Omtale     Trailer


Søndag 25.02.2018
alt tekst
Kl 17:00, Los Bando
Aldersgrense: Alle
I denne feelgood-komedien følger vi bandet Los Bando Immortale på en fartsfylt reise gjennom landet. Med gassen i bånn og rallysjåfør Martin (Jonas Oftebro) bak rattet må bandet bryte lover og regler, trosse foreldre og egne helter for å rekke frem til NM i rock. Drivkraften er stor, men hindringene kanskje enda større - vil de rekke frem i tide?
Omtale     Trailer


alt tekst
Kl 19:00, Norske byggeklosser
Aldersgrense: 12 år
Merete og Jens (Ine Jansen og Anders Baasmo Christiansen), et par i tredveårene, har endelig hellet med seg når de helt uventet arver et hus. Etter altfor mange år i sokkelleiligheten i boligen til Jens' temmelig eksentriske mor (Anne Marit Jacobsen), er de overmodne for noe helt eget. Nå har de sjansen til å få det de drømmer om: Et hus med hage før de får barn. De må nok pusse opp litt, men hvor vanskelig kan dét være, liksom? Men, som mange par har oppdaget før dem: Det er mange potensielle feller når man skal skape sitt eget hjem - særlig når paret selv ikke har nevneverdige praktiske evner selv, og må stole blindt på "ekspertisen".
Omtale     Trailer


Søndag 11.03.2018
alt tekst
Kl 17:00, Petter Kanin (Norsk tale)
Aldersgrense: 6 år
Få barnebokfigurer er så sjarmerende som de man finner i Beatrix Potters univers. Nå er historien om eventyrlystne Petter Kanin her i en helt ny versjon for både barn og voksne.
Omtale     Trailer


alt tekst
Kl 19:00, Red Sparrow
Aldersgrense:
En sexy russisk spion (Jennifer Lawrence) forelsker seg i en CIA agent (Joel Edgerton) og vurderer å bli dobbeltagent.
Omtale     Trailer


Søndag 25.03.2018
alt tekst
Kl 19:00, Tomb Raider (2D)
Aldersgrense:
I dette action eventyret følger vi Lara Croft på sin reise for å løse mysteriet rundt farens forsvinning. Filmen er basert på videospillet Tomb Raider.
Omtale     Trailer